جداسازی سلول های بنیادی عضلانی و کشت آزمایشگاهی آن برای تولید گوشت مصنوعی

محصولات پروتئینی مبتنی بر بافت ماهیچه ای که به گوشت مصنوعی نیز معروف اند از طریق میوژنز آزمایشگاهی  تولید شده اند که شامل کشت سلول های بنیادی ماهیچه ای ، پردازش سلول های ماهیچه ای بالغ برای طعم و بافت می باشد. این مقاله مروری بر روی میوژنز آزمایشگاهی برای تولید گوشت مصنوعی تمرکز می کند.

 در شرایط آزمایشگاهی تولید بافت ماهیچه ای مبتنی بر سلول های بنیادی ماهیچه ای شامل فرآیندی متوالی است: (1) نمونه برداری از ماهیچه ها برای جمع آوری سلول های بنیادی ، (2) تفکیک بافت ماهیچه ای و جداسازی سلول بنیادی ماهیچه ای ، (3) کشت سلولی اولیه ، (4) افزایش کیفیت و اندازه کشت سلولی ، (5) تمایز و بلوغ ماهیجه ها ، (6) برداشت بافت ماهیچه ای.

اگرچه تحقیقات سلول های بنیادی ماهیچه ای یک زمینه کاملا شناخته شده است، اما اکثر این مراحل هنوز بهینه سازی نشده اند تا بتوانند محصولات خوراکی با منشأ ماهیچه ای را در شرایط آزمایشگاهی ایجاد کنند. درک عمیق این فرآیند نه تنها به تولید گوشت مصنوعی بلکه به بخش های تجاری ای که به دنبال بیومتریال های زیستی برای صنعت غذایی می باشند نیز کمک می کند. در این مقاله مروری ، ما به طور کامل و مفصل هر مرحله از روش های پیشرفه و نوین  برای تولید گوشت مصنوعی را  مورد بحث قرار می دهیم. این کار هم برای دانشگاه و هم برای صنعت برای ساخت دوران جدید کشاورزی سلولی معنی دار خواهد بود.

منبع:

https://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/1541-4337.12661

درباره‌ی مهدی ضیاء رزاز

دانشجوی کارشناسی بیوتکنولوژی

همچنین ببینید

تزریق صبحگاهی واکسن سینوفارم دو برابر موثرتر خواهد بود

در مطالعه اخیر در Cell Research ، ژانگ و همکارانش پاسخ ایمنی شناسی را در …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *