درباره ما

انجمن علمی دانشجویی سلول بنیادی و پزشکی بازساختی دانشگاه شاهد به همت دانشجویان رشته های بیوتکنولوژی، پزشکی و ژنتیک در سال ۱۳۹۶ به صورت میان رشته ای تاسیس گردید و فعالیت رسمی خود را از فروردین ماه ۱۳۹۷ آغاز کرده است. اعضای این انجمن علاقمندان به علوم سلولی، ژن درمانی، پزشکی فردمحور، سرطان، مهندسی بافت و علوم مربوطه می باشند که بدون محدودیت در رشته های مورد علاقه خود به تحقیق و پژوهش می پردازند.
رویکرد انجمن ترویج علم سلول بنیادی، ارتقای سطح دانش تخصصی اعضا و آماده سازی اعضا در جهت انجام پژوهش های علوم پایه، پیش‌ بالینی و بالینی است.

یکی از بزرگترین معضل ها و معایب در بین دانشجویان عدم شناخت مسیر تحصیلی خود، شناسایی علاقه و تخصص مورد علاقه جهت ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر، جستجو و مطالعه تخصصی در حوزه رشته تحصیلی و … می باشد. انجمن سلول بنیادی و پزشکی بازساختی دانشگاه شاهد با رویکرد ارتقا سطح دانش تخصصی اعضا با انجام فعالیت هایی نظیر مطالعه و ارائه مقالات ، بحث و پژوهش و..‌…در نظر دارد تا چشم اندازی به سمت علوم سلولی ، بالاخص علم سلول های بنیادی را برای اعضا نمایان سازد و نقشی موثر در جهت انتخاب آینده ی پیش روی دانشجویان ایفا کند. از طرفی ما معتقدیم با برنامه ریزی جامع و مدون می توان در دوره های مقدماتی تحصیلی دانشجویانی را پرورش داد که در حوزه ی علاقه ی خود تخصص لازم و کافی را دارند و میتوانند وارد بخش تحقیقات و پژوهش بشوند. بحثی که جامعه ما امروزه به شدت به ان نیاز دارد و به جرات میتوان گفت یکی از دلایل امروز بیکاری ، جوانانی هستند که علیرقم مدارک تحصیلی گوناگون از مهارت کافی برخوردار نیستند. متخصصانی که در مدارج تحصیلی بالاتر سبب ایجاد تغییرات بزرگی در آینده ی خود، دانشگاه و کشورشان می شوند.